#7Finance - Emmeloord

De directie onder de toren.

In verband met een 10 jarig jubileum heeft het personeel de directie een super origineel cadeau geschonken in de vorm van een muurschildering. Het pand van #7Finance is gevestigd aan, 'onder de toren' te Emmeloord. Naar aanleiding van het poldericoon de poldertoren. Daarom een mooie toevoeging met knipoog in de schildering. De 3 directieleden zijn als silhouet afgebeeld met daaronder het logo.


Zwembad het Bosbad - Emmeloord

Onderwaterthema 'met de drooglegging van de polder'.

"De opdracht was om de kinderhoek bij de wachtruimte van het zwembad op te fleuren. Het thema wat ik in de schildering mocht verwerken was 'de drooglegging van de polder'. Middels de stop die hengelend uit de bodem van de zee wordt getrokken beeld ik dat hiermee uit. De polder wordt door het dalen van het waterpeil zichtbaar. En deze wordt natuurlijk extra herkenbaar door ons poldericoon, de poldertoren! Simpel, maar met mooie details. Door middel van de prachtige draaikolk die prominent middenin de schildering staat wordt duidelijk dat het waterpeil zakt. Het icoon van het Bosbad, 'Billie Bosbad', heb ik met trots ook in de schildering verwerkt met een eigen ontwerp." 


Agrico Research - Bant

Botanische tekening aardappelplant.

"Vanwege de heropening van de nieuwe kas bij Agrico Research te Bant is Van-Han benaderd om een toepasselijke wandschildering te realiseren. Deze werd bij de feestelijke opening onthuld door de -toen nog- burgemeester van de Noordoostpolder, Aucke van der Werff, directeur Agrico Jan van Hoogen en directeur Agrico Research Sjefke Allefs."