Muurschilderingen Emmeloord

Creatief, vrolijk, kleurrijk: dát is van-han. 

Mijn naam is Hanneke van Middelaar, geboren en getogen in het prachtige Noordoostpolder en woonachtig met mijn gezin in Emmeloord.

  

Na heel wat brainstormsessies voorafgaand waarin ik mocht nadenken over wat ik precies wou, is "van-han" ontstaan.

In 2018 is van-han ook daadwerkelijk realiteit geworden. Hetgeen waar ik al heel lang over droomde. Dit heb ik een aantal jaar gecombineerd met een loondienstbaan. Halverwege 2021 heb ik het besluit genomen om volledig voor mijn eigen onderneming te gaan! Met de komst van onze dochter Daan in augustus 2020 ben ik gaan beseffen dat ik volledig voor mijn eigen bedrijf wil gaan om alle ruimte te kunnen geven om mijn dromen achterna te jagen.

 

Zo is ook een nieuwe tak binnen mijn bedrijf ontstaan; Kaartje van Han. Ik daagde mijzelf uit om een eigen getekend kaartje te sturen wanneer iemand jarig was. Dat kan ook anders dacht ik en heb een aantal van mijn ontwerpen laten digitaliseren. En zo ontstonden schetsen ineens als èchte kaartjes in grote aantallen. Erg gaaf en ik ben mega trots. En nog steeds komen er nieuwe ontwerpen bij, te volgen op mijn instagram en facebook accounts. Volg je mij ook al? Te vinden via het logo 'kaartjevanhan' hier onderaan de pagina

 

Ook ben ik niet alleen maar op muren aan het schilderen. Er kwamen namelijk meerdere opdrachten op mijn pad voor ander schilderwerk waaronder houten panelen voor aan de muur ipv een muurschildering! En speelgoedkisten n.a.v. een geboortekaartje bijvoorbeeld. Erg leuk om op deze manier mijn liefde voor schilderen ook te kunnen voorzien en om de wens van de klant te kunnen vervullen!

 

Of een illustratie voor en geboortekaartje bijvoorbeeld dan! Het hele pakket voor een geboortekaartje kan ik verzorgen. Dus ben je in verwachting of weet je iemand die iemand zoekt die een gepersonaliseerd geboortekaartje wil laten vormgeven? Denk dan aan Van-Han!

 

Voor vragen of opmerkingen kun je mij altijd een berichtje achterlaten op de contactpagina.

Of je stuurt een mailtje naar contact@van-han.nl

 

Kleurrijke groet,

Hanneke van Middelaar